onsdag 26 mars 2008

En bister fasad

Inatt var jag för arg för att sova. Det som hände igår, var droppen som fick det där glaset att skvätta över rejält. Trött på att balansera bricka med överfullt glas på skakiga händer, insåg jag att det aldrig kommer att bli bättre. Han kommer alltid att fortsätta såra människor på sin väg genom livet.

Den vackra fasaden där på Strandvägen. Är just bara en jäkla fasad.

4 kommentarer:

Mie sa...

Fyyyyy vad arg jag blir när jag läser! Ring mig så kommer jag och sparkar honom på smalbenen!
Kram

Du förresten, hoppas det är ok att jag lägger till din blogg i min bloggrunda?

C. Meow sa...

Jag blir arg igen å dig och dina söners vägnar. Tyvärr är det nog inte så mycket du kan göra åt honom, prata med honom tror jag inte hjälper. Han verkar inte vara den typen direkt ;). Det minst dåliga alternativet är nog att undvika umgänge med honom så mycket som möjligt och inse att det är synd om trångsynta, envisa människor. Låt honom sitta där på Strandvägen och kura bakom sin flotta fasad!

Anonym sa...

Vad tråkigt att din morfar beter sådär, men tro mig, människor kan bete sig på det allra märkligaste vis pga stolthet och prestige, det har jag fått känna på också... Förmodligen är det också svårt att försöka att få en sån gammal man att tänka om så det bästa är väl att tvilligarna slipper träffa honom allt för mycket, inte mer än vad nöden kräver typ.
Men det är tråkigt när sånt där sker inom familjen.
Kram Sarah

sara sa...

mie: visst blir man arg? Helt ok att du lägger till mig. Jag lägger till dig nu. :)

camilla: ja, så är det nog. Men samtidigt blir jag lite sorgsen för hans skull också. Innerst inne måste ju även han lida. Och tanken på att han är 87 år gör det inte lättare. Jag vill egentligen inte alls vara osams med honom. Han och min mormor (som dog för några år sedan) betydde mycket för mig när jag var liten.
Fast just nu är jag skitförbannad på honom, rent ut sagt. :)

gioia: det är precis så vi har gjort – låtit killarna träffa honom så lite som möjligt. Det är ju inte första gången han klagar på dem, tyvärr. Ja, det är verkligen tråkigt när det händer.

Copyright ©  2007-2008. Alla rättigheter förbehållna.